Дорожні бригади Autostrada працюють над відновленням евакуаційних коридорів Харківщини

image
Роботи виконуємо на дорогах, які ведуть до лінії зіткнення, на Куп’янсько-Лиманському та Вовчанському напрямках. Минуло два роки після звільнення області, але росіяни все ще не залишають спроб окупувати Харківщину. Внаслідок активних бойових дій дороги області у вкрай аварійному стані — на пошкоджених ділянках площею понад 25 м² влаштовуємо вирівнюючі шари асфальтобетонного покриття.
Паралельно відновлюємо систему водовідведення на головній транспортній артерії Харківщини — трасі міжнародного значення М-03 Київ — Харків. Влаштовуємо водоскиди та водовідвідні прикромкові лотки.
Працювати на деокупованих територіях усе ще небезпечно. Регіон постійно атакують КАБами. Наші дорожники оперативно виїжджають на ліквідацію наслідків “прильотів”, засипають воронки та ремонтують пошкоджене дорожнє покриття. На узбіччях і досі трапляються протитанкові міни, а над дорогами літають російські дрони.
Відновлення евакуаційних коридорів і забезпечення належної військової логістики є невід’ємною складовою успішного ведення війни та захисту цивільного населення.
Стабільні логістичні ланцюги забезпечують оперативність і мобільність сил оборони, полегшують транспортування військових та гуманітарних вантажів, перекидання військ і техніки, а також евакуацію поранених.
Найкращий результат — подяка від військових, які завдяки відремонтованим дорогам долають відстань між стратегічно важливими містами регіону в рази швидше.